enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,9791
EURO
50,9241
ALTIN
7.139,57
BIST
12.913,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
18°C
Antalya
18°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Açık
19°C

 Antalya’nın hayırsever iş insanı Barış Kurucu dan 2000 aileye yardım kolisi!

A+
A-

Ramazan ayı paylaşma ayıdır komşusu aç iken tok yatan bizden değildir sözü ile çıktığımız bu yolda 15 yıldır her ramazan ayı ihtiyaç sahibi ailelerimize dostlarımla beraber yardımlarda bulunduk iftar yemekleri verdik anlaştığımız fırınlarda askıda ekmekler bıraktık sofralarına bir lokma bir ekmek verebildiysek ne mutlu bizlere Allah razı olsundan başka hiç bir beklentimiz olmadı olamazda hayat paylaştıkça güzel olur.sözü ile binlerce ailemizin sofrasına ortak olduk.

Antalya da eskiden paylaşımlarını görüp bizde destek olalım diyenlerin  arayanların ,gün geçtikçe azaldığını paylaşma duygusunun insanlarda gittikçe köreldiğini gördüğünü bu durumdan da  üzgün olduğunu oysa hayatın paylaştıkça daha güzel olacağını o kadar zengin iş insanının gezmeye eğlenmeye veya başka şeylere paraları var iken bu tür yardımlaşmalarda bulunmadığını oysa bir çocuğu  bir aileyi mutlu Etmenin ne kadar güzel bir duygu ve huzur olduğunu herkesin yaşayarak görmesini istediğini söyledi .rabbim ne kadar verirsen o kadar da alırsın sözünü de hatırlatarak . Bu tür yardımlaşma ve sosyal projelere devam edeceğini belirten kurucu yeni eğitim ve öğretim döneminde bütün okula giden öğrencilere başarılar diledi. Kurucu paylaşmak ne kadar güzel bir duygu olduğu söyleyerek   yardımlaşmayı hatırlattı. Siyaset Kulisleri Hareketli: ”

Geleceğin Milletvekili mi,,

Korucu’nun yıllardır sürdürdüğü bu geniş çaplı sosyal sorumluluk projeleri ve halkla kurduğu samimi bağ, Antalya siyaset kulislerini de hareketlendirdi. Şehirde adı sık sık “Antalya’nın gelecek milletvekili” olarak anılan Barış Korucu’nun, önümüzdeki dönemde aktif siyasete girip girmeyeceği büyük bir merak konusu.Hayırsever iş insanının, halktan gelen bu yoğun talebe nasıl bir yanıt vereceği ve siyasi kariyeri hakkında alacağı karar, şimdiden kentin en çok konuşulan konuları arasına girdi.