ANTALYA – Emşav Antalya İl Başkan Yardımcısı ve şehit kızı olan İlkay Betül LİGEN’in minik kızı için başlatılan kök hücre bağışı kampanyası, Antalya’da büyük bir dayanışma örneğine dönüştü. Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Melek ARSLAN ve Emşav Medya ve Halkla İlişkiler Başkanı Bülent AKŞAM’ın öncülüğünde yürütülen kampanyaya Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay ekipleri tam kadro destek verdi.
Kampanya, Türkiye Kızılay Derneği ve TÜRKÖK iş birliğiyle 8-9 Temmuz 2025 tarihleri arasında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlendi. Kanser tedavisi gören küçük bir çocuk için uygun kök hücre donörü bulma amacıyla organize edilen etkinlikte, başta Antalya İl Emniyet Müdürü İlker ARSLAN olmak üzere, eşi ve Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Melek ARSLAN,Emniyet Sosyal Hizmetler Amiri Zehra ÇEVİK, Emniyet Şube Müdürleri, Çevik Kuvvet personelleri, Kahraman Polis memurları ve Emşav Vakfı Görevlileri bağışçı olarak yer aldı.
Kızılay ekipleri kampanya süresince alanda hazır bulunarak bağış sürecini yürüttü. Polis Eşleri Derneği üyeleri ve Antalya Emniyeti personeli, yalnızca bu çocuğa değil, ülke genelinde tedavi gören tüm çocuklara umut olabilmek için gönüllü bağışçı oldu.
Emşav Medya ve Halkla İlişkiler Başkanı Bülent AKŞAM, kampanyaya destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Gelenden gidenden, destek olandan, dua edenden, duyuranlardan Allah razı olsun. Vakfımızın kuruluş amacı olan şehit yakınları ve gazilerimizin her türlü ihtiyacında yanlarında olmak için her zaman hazırız. Bu kampanyada ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ diyerek güzel bir dayanışmaya imza attık.”
Etkinlik sonunda konuşan Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Sn.Melek ARSLAN da, hem teşkilat mensuplarına hem de gönüllü bağışçılara teşekkür ederek, kampanyanın büyüyerek devam etmesini temenni etti.