AntalyaGündemMagazin

 BÜLENT ERSOY RENGARENK’E GELİYOR

Spread the love

Gülüşleri ve kahkahalarıyla her zaman gündem olan Bülent Ersoy, farkını sesi kadar tarzı ile de yansıtmaya devam ediyor. Antalya Konyaaltı’nın en modern diş kliniklerinden Rengarenk’de bir dizi işlem gerçekleştirecek olan Ersoy, uygun görüldüğü taktirde dişlerine pırlanta taktıracak.

Uzun yıllardır büyük bir hayran kitlesini peşinden sürükleyen Diva Bülent Ersoy ağız ve diş bakımları için Antalya’ya geldi.

Gülüşleri ve kahkahalarıyla her zaman gündem olan Bülent Ersoy, farkını sesi kadar tarzı ile de yansıtmaya devam ediyor. Antalya Konyaaltı’nın en modern diş kliniklerinden Rengarenk’de bir dizi işlem gerçekleştirecek olan Ersoy, uygun görüldüğü taktirde dişlerine pırlanta taktıracak.

İşlemler öncesi Rengarenk Klinik sahipleri Can Yılmaz, Pelin Özülken ve Mert Yılmaz ile birlikte Lara Balık’ta akşam yemeğinde bir araya gelen Bülent Ersoy, mekana girişte restoranı dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı. Zaman zaman “Diva Diva” seslerinin yükseldiği mekanda hayranları sanatçı ile fotoğraf çektirme yarışına girdi.

Can Yılmaz, Pelin Özülken ve Mert Yılmaz’ın misafiri olarak akşam yemeği için Lara Balık’ı tercih eden Ersoy’un Başdanışmanı Arzu Acay ve Levent Acay ile Antalya sahnelerinin starı Elnur Can’da geceye katılanlar arasındaydı.

CENAZEME KİMSE GELMESİN. BEN TEK BAŞIMA GİDERİM.

Kahkahaların havada uçuştuğu gecede gazetecilerin sorularını içtenlikle cevaplan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, son zamanlarda sanatçılar arasında yaşanan kayıplar ve gösterilmeyen vefa ile ilgili soruya “ Vefasızlık sadece cenazelerde değil ki, bu hayatta nefes aldığımız sürece bu vefasızlıklar devam edecek. Vallahi ben hiç umursamıyorum ve cenazeme kimsenin de gelmesini istemiyorum. Bende kendi başıma giderim” dedi.

SEZEN AKSU SAHNELERE DÖNERSE İLK KONSERİNDE EN ÖN SIRADAYIM

Sezen Aksu’nun “Kendimi iyi hissedersem tekrar sahneler dönebilirim” demesiyle ilgili sorulan soruya “Vallahi çok sevindim. Çünkü onun yokluğu büyük eksiklik. Türkiye’nin en iyi seslerinden birisidir. Öyle güzel alaturka okur ki anlatamam. Çok değerli bir sanatçı olduğu kadar, çok iyi bir arkadaştır, çok iyi bir dosttur ve çok iyi bir insandır. Sanatı adına insanları onu öyle canlı canlı, hissederek dinlemesi lazım. Güzel bir karar almış. İlk konserinde ben en öndeyim. Zangoç gibi.”

Peki siz sahneler ara vermeyi hiç düşündünüz mü sorusuna da “ Asla, hiç öyle bir şey düşünmedim. Ben biraz yüzsüzüm. Son anıma kadar sahnede olacağım” dedi.

Röportajlar sonrası akşam yemeğine devam eden gurup bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ersoy, yanına çağırdığı diş hekimi ve Rengarenk Klinik patronlarından Pelin Özülken’e “ Bak ağızım ve dişlerim sana emanet. Ben kolay kolay kimseye güvenmem” diyerek Özülken’e sarıldı.

Tam anlamıyla bir Antalya aşığı olan Bülent Ersoy, sık sık ziyaretine geldiği ve Antalya’da yaşayan başdanışmanı Arzu Acay ve Levent Acay  ile birlikte mekandan ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir