AntalyaGündemMagazin

Nice Mutluluklar Burak Berfin Serdar Çifti

Spread the love

Antalya’nın tanımış ailelerinden Serdar Ailesinin Oğlu Burak Serdar Altunkök Ailesinin Kızı Berfin Altınkök Çakırlar İncili Köşk Düğün sarayında Muhteşem Düğünle Dünya evine girdiler.

 Düğüne çok sayıda İş sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı  düğüne gelen konukları Damat’ın Babası ve annesi  Zehra  Osman Serdar Damat’ın Kardeşleri Muhammet Mustafa Serdar  gelinin Annesi  Ülker Altunkök ve Abisi  Berker Altunkök karşıladılar gelen davetliler yerlerine oturduklarında  gelin ve Damat’ın Sahneye Davul Çalarak çıkması  düğüne gelen konuklardan  Tam not aldı. Düğüne katılanlar arasında Urfa’nın sayılı iş Adamları Hüseyin Acar Mehmet taşkın Ali Akdoğan Halit Taşkın gelen konuklar arasındaydı.

 Çiftin Nikâhını Kepez Belediye Memuru tarafından kıyıldı düğün gecesine katılan konuklar İncili Köşk Düğün Sarayının Orkestrası Teoman Akyel ve Alican Pınarbaşı Söyledikleri Birbirinden güzel şarkılarla gelen konuklar unutulma eğlenceli gece yaşattılar. Yeni Çift Balayına şehir dışına çıkacaklarını söylediler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir